ASUS Prime B350M-A çift monitör desteği var mı?

gleiwan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar toplamak üzereyim fakat almak istediğim anakartın çift monitör yapabileceğim kadar HDMI girişi olup olmadığını hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: ASUS Prime B350M-A.

DVI-D, HDMI ve VGA çıkışları mevcut. Ekran kartı takacaksanız bir önemi yok.

Eğer "G" serisi işlemci almayacaksan anakartta görüntü çıkış portu olup olmaması hiçbir şey ifade etmez. Çünkü G serisi dışındaki işlemcilerle ekran kartı olmadan görüntü alamazsın.

Ekran kartı aldığın zaman ise anakarttaki görüntü portları yine önemsiz olacak. Ekran kartında yeterli port var mı diye bakman gerekecek.

Onboard grafik işlemci ile kullanmayı düşünüyorum. Ekran kartını şu sıralar takmayı düşünmüyorum. Bu halde yeterli olur mu çift monitör için anakartım?

Belirli bir süre beni idare edebilecek yukarıda da yazdığım gibi bir onboard işlemci takmayı düşünüyorum. Bu halde iken çift monitör kullanılabilir mi?

Anakartlara grafik işlemci takmayı bırakalı yıllar oldu. Artık onboard grafik işlemciler işlemcilere takılıyor. Ryzen serisinde ise sadece G ibareli işlemcilerde onboard grafik işlemci var.

Yani 2200G gibi bir işlemci almazsan ekran kartı almak zorundasın.

Anladım, çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…