P plank Hectopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #1 Hasanby dedi: Problem belleklerde olabilir. Deneyebileceğin bellekler varsa denemeni tavsiye ederim. Aynı durumu ben yaşamıştım. Sorun anakartım aldığım bellekleri desteklemiyormus. Belekleri değiştirerek sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu bende yaşadım aldığım yere yolladım haber bekliyorum. Anakartım ASUS B350M Prime. Belleklerde hyperX destekliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2017
Hasanby dedi: Problem belleklerde olabilir. Deneyebileceğin bellekler varsa denemeni tavsiye ederim. Aynı durumu ben yaşamıştım. Sorun anakartım aldığım bellekleri desteklemiyormus. Belekleri değiştirerek sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu bende yaşadım aldığım yere yolladım haber bekliyorum. Anakartım ASUS B350M Prime. Belleklerde hyperX destekliyor mu?
Hasanby Hectopat Katılım 25 Mayıs 2017 Mesajlar 29 25 Haziran 2017 #2 Anakartın resmi sitesinde destek kısmından uyumlu belleklere gözatabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2017
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Haziran 2017 #3 Buradan kontrol edebilirsiniz: PRIME B350M-A | Anakart | ASUS Türkiye