Asus Prime B350M vs PRIME B350 PLUS

Kasanın kendi ayrıntısı gibi. Ezilme değil gibi gözüküyor. Bir kaç fotoğrafa baktığımda da aynı detay var gibi gördüm bende.

Bence bir problem yok hocam. Ezilme olsaydı benim düşünceme göre filtre üzerinde de deformasyon olurdu. Hepsiburada üzerinden ürün açıklaması kısmında kasanın kendi tasarımının o şekilde olduğu bariz şekilde gözüküyor. İyi günlerde kullanın.

Bence bir problem yok hocam. Ezilme olsaydı benim düşünceme göre filtre üzerinde de deformasyon olurdu.
Hocam diğer her şey normal poşetleri falan sıfır her şeyi kullanılmamış belli oluyor ama emin olamadım forumda illa bu kasadan kullanan vardır onlarla konuşmak lazım

Buyrun hocam. Benim gördüğüm fotoğraf, Hepsiburada üzerinden alınmıştır.

Dosya Ekleri

• darkshadow.PNG
    104,9 KB · Görüntüleme: 351
Sorun yok hocam. Kasanın kendi tasarımı bu şekildedir. Gönlünüz ferah olsun. Yinede isterseniz farklı bir konu açın. Kullanan arkadaşlarımız da yorumda bulunsunlar.

Sorun yok hocam. Kasanın kendi tasarımı bu şekildedir. Gönlünüz ferah olsun. Yinede isterseniz farklı bir konu açın. Kullanan arkadaşlarımız da yorumda bulunsunlar.
Sağolun hocam valla değişime git gel hepsi stres yaşamak istemiyorum Forumda kullanan arkadaşlara yazacağım

Sağolun hocam valla değişime git gel hepsi stres yaşamak istemiyorum Forumda kullanan arkadaşlara yazacağım
Hocam bir arkadaş gördüm kasanın fotoğrafını atmış aynı şekilde onunda sıkıntı yok

İfadeler: Hic
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…