- Makaleler
- 6
Daha fazla
Toplam 7 adet fan mevcut ancak (CHA_FAN - CPU_CAN) 2 tanesi kontrol edebiliyorum.
Program ile veya BIOS üzerinden göremediğim fanlar güç kaynağına bağlanmış.
Diğer fanları kontrol etmek için ne önerirsiniz?
2- Geriye 6 fan kaldı. Kasanın içerisinde çıkan 4 tane fan ve ekstra aldığım 2 fan mevcut. Bunlardan 1 tanesi (CHA_FAN ankartın 4 pinli soketine 5 kablolu fan 3 pinli olarak bağlı) sorun yok kontrol edebiliyorum zaten çalışması gerek.
3- Geri 5 fan kaldı. Diğer fanlar yine 3 pinli güç kaynağına bağlı. Başka fan soket girişi yok anakartta.
Diğer 5 tane çalışan fanlar gereksiz çalışıyor. Kasayı sökmeden kumanda vb kit gibi şeylerle nasıl kapatıp açarım?
önerinize ihtiyacım var ?
????????????????????
Program ile veya BIOS üzerinden göremediğim fanlar güç kaynağına bağlanmış.
Diğer fanları kontrol etmek için ne önerirsiniz?
- Anakart: ASUS PRIME B360M-K Intel B360 Soket 8. Nesil 1151 DDR4 2666MHz USB 3.1 Anakart
- İşlemci/fan 1x: Intel Core i5 8400 Soket 1151 - 8. Nesil 2.8GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci
- Kasa 4x: RAMPAGE REDSKY 4x120mm KIRMIZI LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA
- Fan 2x: RAMPAGE 4C-15 120MM KIRMIZI LED FAN
2- Geriye 6 fan kaldı. Kasanın içerisinde çıkan 4 tane fan ve ekstra aldığım 2 fan mevcut. Bunlardan 1 tanesi (CHA_FAN ankartın 4 pinli soketine 5 kablolu fan 3 pinli olarak bağlı) sorun yok kontrol edebiliyorum zaten çalışması gerek.
3- Geri 5 fan kaldı. Diğer fanlar yine 3 pinli güç kaynağına bağlı. Başka fan soket girişi yok anakartta.
Diğer 5 tane çalışan fanlar gereksiz çalışıyor. Kasayı sökmeden kumanda vb kit gibi şeylerle nasıl kapatıp açarım?
önerinize ihtiyacım var ?
????????????????????
Son düzenleyen: Moderatör: