P Phoenix620 Hectopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 59 8 Haziran 2020 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi ASUS Prime B365M-K bu anakarta uyumlu ethernet kartı arıyorum. Yeni bilgisayar topluyorum bütçem fazla değil ethernet kartı için. Uygun fiyatlı ethernet kartı önerirseniz sevinirim.
Başlıkta da gördüğünüz gibi ASUS Prime B365M-K bu anakarta uyumlu ethernet kartı arıyorum. Yeni bilgisayar topluyorum bütçem fazla değil ethernet kartı için. Uygun fiyatlı ethernet kartı önerirseniz sevinirim.
hakannnn Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #2 Sitesinden bakıldığında anakart üzerinde halihazırda gigabit ethernet bulunuyor.
P Phoenix620 Hectopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 59 8 Haziran 2020 #3 hakannnn dedi: Sitesinden bakıldığında anakart üzerinde halihazırda gigabit ethernet bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi yok yazıyordu umarım vardır. Pek bilgim olmuyor bu konularda.
hakannnn dedi: Sitesinden bakıldığında anakart üzerinde halihazırda gigabit ethernet bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi yok yazıyordu umarım vardır. Pek bilgim olmuyor bu konularda.
hakannnn Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #4 Ethernet yazınca kablolu bağlantı anladım. Senin istediğin şey PCI-e Wi-Fi kartı. O anakartta Wi-Fi yok sadece kablolu ethernet var.
Ethernet yazınca kablolu bağlantı anladım. Senin istediğin şey PCI-e Wi-Fi kartı. O anakartta Wi-Fi yok sadece kablolu ethernet var.