Derwishk Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda hazır bir sistem aldım daha gelmedi. İçerisinde ASUS Prime B450 Plus anakart var. Şimdi bunda kablosuz bir şekilde Wi-Fi'a bağlanabilir miyim? Wi-Fi özelliği yokmuş sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda hazır bir sistem aldım daha gelmedi. İçerisinde ASUS Prime B450 Plus anakart var. Şimdi bunda kablosuz bir şekilde Wi-Fi'a bağlanabilir miyim? Wi-Fi özelliği yokmuş sanırım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #2 PRIME B450-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye Ben göremedim. Wifi olanlarda direk yazıyor genelde. Artı 0 Eksi
KS KS Derwishk Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 borisyeisar dedi: PRIME B450-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye Ben göremedim. Wi-Fi olanlarda direk yazıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yokmuş hocam. Harici Wi-Fi adaptör aldım. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: PRIME B450-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye Ben göremedim. Wi-Fi olanlarda direk yazıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yokmuş hocam. Harici Wi-Fi adaptör aldım.