Çözüldü ASUS Prime B450-Plus ARGB uyumlu mu?

• Konuyu başlatan 4L6IN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.831
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4L6IN

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
⭑ Anakart : Asus PRIME B450-PLUS
⭑ Ekran kartı : NVIDIA GeForce RTX 2060
⭑ İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor, 3600
⭑ RAM : Adata DDR4 8GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED x2
⭑ SSD veya HDD modeli : Adata SU630 240GB 520-450MB/s SSD
⭑ İşletim sistemi : Windows 11
Profil Kapağı
1524839776
ASUS Prime B450-Plus anakarta sahibim ve kasa içerisine 2 tane egzoz fan almak istiyorum üst tarafa ama anakart üzerinde bu 2 fanı nasıl takacağımı bilmiyorum araştırdım ama pek bir şey anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Kasa modelim: Aerocool Quartz Revo 4 X Adreslenebilir RGB Fanlı Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 ATX Oyuncu Kasası

Merhaba destekliyor.

2 adet fan takmak istiyorum ve ID-COOLING XF-12025 ARGB Snow 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı almak istediğim fan bu bunun bağlantısını nasıl yapabilirim?

Anakartın ARGB destekli olmadığından harici kontrolcü alman lazım.

Bağlayacağın kadarlık çoklayıcı kablo alıp aydınlatmalarını ekleyebilirsin. Yalnız RGB ve ARGB birbirinden farklıdır. RGB 4 pin 12V, ARGB 3 pin 5V'tur. Bahsettiğin fan hakkında bilgim yok ama 4 pin yazıyor ona dikkat et.

Hocam anakartım üzerinde bir tane giriş var ya 2 fanı nasıl bağlayacağım ya da kasa için bir fan önerin var mı uyumlu ekstra ayrıntıya girmek istemiyorum.
Almak istediğim fanın özellikleri hocam.

Tamam teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…