Asus Prime B450M-A Anakart Seçimi

mustafakuk

Hectopat
Merhabalar.
Ekran kartı aldım yeni Asus Strix 570.
İşlemci olarak ryzen 2600 düşünüyorum.
RAM de 3000MHz herhangi bir RAM.
Anakart olarak ASUS PRIME B450M-A düşünüyorum. Aura'dan ötürü fiyatı da vatanda şu an 505₺ Sizce almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsal olarak avantajından dolayı MSI bi anakart almanızı öneririm. MSI B450M-M2 V2 ile birlikte Corsair 3000 MHZ Ram + Ryzen 2600 işlemci ile sorunsuz kullanabiliyorum. Senin söylediğin anakarttan arkadaşım kullanıyor ve 3200 MHZ Ram'i 2133 MHZ'den yukarda kullanamıyor.

Son düzenleme:
vatana bundan almaya gittim indirim vardı.
ASUS TUF GAMİNG B450 PLUS aldım. onda aynı sorun yok sanırım.

baktım da bulamadım ben onu CORSAİR ram siparişi verdim bugün biri bana atabilirse uygun değilse iptal edeyim.

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş, aldığınız RAM'in ürün kodu lazım. Aldığınız RAM'in ürün kodunu benimle paylaşırsanız anakart ile uyumlu olup olmadığına bakabilirim.

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş, aldığınız RAM'in ürün kodu lazım. Aldığınız RAM'in ürün kodunu benimle paylaşırsanız anakart ile uyumlu olup olmadığına bakabilirim.
pardon yanlış anlamışım.
CMK8GX4M1D3000C16
şunu okumuştum almadan sanırım destekliyor.

Dosya Ekleri

• 474D195F-A1CE-4FDA-9A32-DB3B005B2EAD.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Anakartın uyumlu RAM'ler listesinde bu ürün kodu yok maalesef. Ama bu RAM'in bu anakartta çalışmayacağı anlamına gelmez. Yüksek ihtimal sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…