Çözüldü ASUS Prime B450M-K II anakart için Secure Boot özelliği açılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
GSKILL RIPJAWS 3600 MHz 16 GB RAM (8x2)
İşlemci
R5 5600
Merhabalar, ASUS Prime B450M-K II anakartım bulunuyor ve Windows 11'e geçtiğim için Valorant gibi oyunlar Secure Boot istiyor. İnternetten baktığım sıralarda Secure Boot açanlarda birçok problem yaşayan gördüm. Örneğin BIOS ekranı gelmemesi, siyah ekran, PC'nin daha açılmaması gibi. Sizce bir sorun yaşanır mı veya yaşanırsa nasıl düzeltilebilir? Cevaplarsanız sevinirim.

Anakart.
ASUS Prime B450M-K II 4400MHz. (OC)

GPU.
Sapphire RX 6700 XT Nitro+ 12 GB.

CPU.
Ryzen 5 5600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı anakarta sahibim, BIOS son sürüm ve Secure Boot açık. Boot etmeme gibi bir durum söz konusu değil, sıkıntı yok.
Son BIOS güncellemesi ile sıkıntı olmaması lazım. Acmanizda bir engel göremiyorum.

Aynı anakarta sahibim, BIOS son sürüm ve Secure Boot açık. Boot etmeme gibi bir durum söz konusu değil, sıkıntı yok.

Çözüm
Son BIOS güncellemesi ile sıkıntı olmaması lazım. Acmanizda bir engel göremiyorum.

Sanırım UEFI sorun çıkartıyormuş ekran kartım veya anakartımda bir problem çıkartır mı bilginiz var mı?

Bildiğim kadarıyla BIOS sürümüm en son fakat sizdeki sürüm nedir ona göre açacağım.

@Abu Thabit Koghony sizin sistemde sıkıntı göremedim. Güncel bir ekran kartı ve işlemci var.

Sanırım UEFI sorun çıkartıyormuş ekran kartım veya anakartımda bir problem çıkartır mı bilginiz var mı?

bildiğim kadarıyla bios sürümüm en son fakat sizdeki sürüm nedir ona göre açacağım
3802 hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı