Asus Prime B450M-K sistem nasıldır?

hsnhsynrsln

Kilopat

Sizce sistem nasıl? Alınır mı?
Çok oyun oynamam. GTA 5 girerim o da nadiren. Yazılım için alacağım genel olarak.

Ram pahalı, 2x8 3600MHz Gskill ripjaws veya Corsair Vengeance ram koysan, 600-700 lira edecek RAM masrafı. İşlemci alınabilir.

RAM pahalı, 2x8 3600MHz G.Skill Ripjaws veya Corsair Vengeance RAM koysan, 600-700 lira edecek RAM masrafı. İşlemci alınabilir.

Evet RAM pahalı. Dikkat etmemişim. Onun yerine 4000MHz RAM alınabiliyor. RAM'i sizce 4000MHz yapmalı mıyım? APU sistem sonuçta, ne kadar iyi RAM o kadar iyi performans.

Evet RAM pahalı. Dikkat etmemişim. Onun yerine 4000MHz RAM alınabiliyor. RAM'i sizce 4000MHz yapmalı mıyım? APU sistem sonuçta, ne kadar iyi RAM o kadar iyi performans.
Bence o anakarta 3600MHz yeterlidir hocam. RAM'leri değiştirip dediğim modeldeki RAM'leri eklerseniz daha iyi olur.

Bu arada sistemi uzay montaj kullansam sorun olur mu?
4
Sistemi böyle değiştirdim.

Eki Görüntüle 6645344
Resim aynı hocam, ben sizin için Nvme SSD'yi RAM'i ve işlemciyi değiştirdim aşağı yukarı topladığınız sistem ile aynı fiyatta oldu, ayrıca daha performanslı oldu
Eki Görüntüle 6645344
Uzay montaj olarak kullanabilirsin bence.

Resim aynı değil Ram'i değiştirmiştim.
Evet sizin sisteminiz daha güzel olmuş. Bu sistemi düşünebilirim.

Peki bu kart RTX 2080 vb üst düzey ekran kartlarında sıkıntı çıkarırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…