ASUS Prime B450M-K2 anakart ile Snowman M200 CPU soğutucu uyumlu mudur?

dgknn010

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bende ASUS Prime B450 K2 anakart var. İslemcim de R5 5600 ve oyunlarda işlemcinin 88 derecelere ciktigini gordum. Ustunde de stok sogutucu var. Bundan kurtlumak istiyorum. Biraz arastirma yaptim ve Snowman M200 de karar kildim. Bu isleri pek bilmiyorum ama anladigim kadariyla bu kule tipi bir sogutucuymus. Bu urunu alirsam ben kendi kasama sorunsuz takabilir miyim? Ya da önereceğiniz baska sogutucular var mı?
Bütçem biraz kisitli zor biliyorum ama mumkunse 300'u gecmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
sagolun hocam ;) verdim siparisi 200 e
stok yoktu diye tek trendyolda bulabildim onda da 200 du diger stok kalmayan yerlerde 120 130 liraydi ;((
200'e değmez.

200'e değmez.
hocam merahaba ben bisey daha sormak istiyorum da bikac video da gordum bu kule tipi sogutucuyu takmadan once anakartin arkasina bi braket mi takiliyo?

sadece belli anakartlara gore mi yada bu braket benim anakarta da takilmasi gerekiyo mu?

yada takiliysa nasil anlayabilirim takili oldugunu bu braketin

cevaplarsaniz cok sevinirim

hocam merahaba ben bisey daha sormak istiyorum da bikac video da gordum bu kule tipi sogutucuyu takmadan once anakartin arkasina bi braket mi takiliyo?

sadece belli anakartlara gore mi yada bu braket benim anakarta da takilmasi gerekiyo mu?

yada takiliysa nasil anlayabilirim takili oldugunu bu braketin

cevaplarsaniz cok sevinirim
Alacağınız modeller klipsli yani braket yok içerisinde. Montajlama videosunu izleyip montajlayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı