Arkadaşlar merhaba, bende ASUS Prime B450 K2 anakart var. İslemcim de R5 5600 ve oyunlarda işlemcinin 88 derecelere ciktigini gordum. Ustunde de stok sogutucu var. Bundan kurtlumak istiyorum. Biraz arastirma yaptim ve Snowman M200 de karar kildim. Bu isleri pek bilmiyorum ama anladigim kadariyla bu kule tipi bir sogutucuymus. Bu urunu alirsam ben kendi kasama sorunsuz takabilir miyim? Ya da önereceğiniz baska sogutucular var mı?
Bütçem biraz kisitli zor biliyorum ama mumkunse 300'u gecmesin.
Anakart uyumlu. Kasanı bilmeden birşey diyemem ama soğutucu küçük zaten. Fazladan 1 fan daha takarsan soğutması daha iyi olur. İşlemci için U.V yaparsan oda soğutmaya katkı sağlar.
Anakart uyumlu. Kasanı bilmeden birşey diyemem ama soğutucu küçük zaten. Fazladan 1 fan daha takarsan soğutması daha iyi olur. İşlemci için U.V yaparsan oda soğutmaya katkı sağlar.
En ucuz Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 335,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 335,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hocam merahaba ben bisey daha sormak istiyorum da bikac video da gordum bu kule tipi sogutucuyu takmadan once anakartin arkasina bi braket mi takiliyo?
sadece belli anakartlara gore mi yada bu braket benim anakarta da takilmasi gerekiyo mu?
yada takiliysa nasil anlayabilirim takili oldugunu bu braketin
hocam merahaba ben bisey daha sormak istiyorum da bikac video da gordum bu kule tipi sogutucuyu takmadan once anakartin arkasina bi braket mi takiliyo?
sadece belli anakartlara gore mi yada bu braket benim anakarta da takilmasi gerekiyo mu?
yada takiliysa nasil anlayabilirim takili oldugunu bu braketin