Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #21 Tarıkka dedi: Sağ ol. Fakat bu ekran kartına uygun mudur? Bilgim olmadığı için soruyorum. Anakarta yazacaktım yanlış olmuş. Genişletmek için tıkla... Evet. Ekran kartı 2000'lerden kalmadığı sürece her ekran kartını takabilirsiniz.
Tarıkka dedi: Sağ ol. Fakat bu ekran kartına uygun mudur? Bilgim olmadığı için soruyorum. Anakarta yazacaktım yanlış olmuş. Genişletmek için tıkla... Evet. Ekran kartı 2000'lerden kalmadığı sürece her ekran kartını takabilirsiniz.
T Tarıkka Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #22 yapiz dedi: Evet. Ekran kartı 2000'lerden kalmadığı sürece her ekran kartını takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler nvidia veya rx olması fark etmiyor yani
yapiz dedi: Evet. Ekran kartı 2000'lerden kalmadığı sürece her ekran kartını takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler nvidia veya rx olması fark etmiyor yani
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #23 Tarıkka dedi: Teşekkürler NVIDIA veya RX olması fark etmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Evet PCI-e ekran kartı olması yeterli bu da 2005'lerden beri her ekran kartında var.
Tarıkka dedi: Teşekkürler NVIDIA veya RX olması fark etmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Evet PCI-e ekran kartı olması yeterli bu da 2005'lerden beri her ekran kartında var.