ada korkmaz Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Selamünaleyküm, ASUS Prime B550 M-K anakartım var ve anakartın BIOS'unda AMD overclock var. Açşam herhangi bir sıkıntı olur mu? Fotoğraf bırakıyorum. Dosya Ekleri IMG_20250428_013912.jpg 146,7 KB · Görüntüleme: 39
Selamünaleyküm, ASUS Prime B550 M-K anakartım var ve anakartın BIOS'unda AMD overclock var. Açşam herhangi bir sıkıntı olur mu? Fotoğraf bırakıyorum.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.487 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 Onu kabul edince sadece OC seçeneklerini görüyorsun, devamında uygun bir OC yaparsan herhangi bir problem olmaz.
Onu kabul edince sadece OC seçeneklerini görüyorsun, devamında uygun bir OC yaparsan herhangi bir problem olmaz.
ada korkmaz Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 KadirGN dedi: Onu kabul edince sadece OC seçeneklerini görüyorsun, devamında uygun bir OC yaparsan herhangi bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
KadirGN dedi: Onu kabul edince sadece OC seçeneklerini görüyorsun, devamında uygun bir OC yaparsan herhangi bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.