M Mehmet Alp Kütük Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 116 Çözümler 2 19 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar bu anakart ve bu işlemci yeterince besleyebilir ve soğutabilir mi güçlü soğutma bileşenleriyle destekleyeceğim akabinde.
Arkadaşlar bu anakart ve bu işlemci yeterince besleyebilir ve soğutabilir mi güçlü soğutma bileşenleriyle destekleyeceğim akabinde.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2023 #2 6 faz VRM mevcut, ben olsam daha iyi bir kart alırdım. Fakat kullanımda bir problem olacağını sanmıyorum.
6 faz VRM mevcut, ben olsam daha iyi bir kart alırdım. Fakat kullanımda bir problem olacağını sanmıyorum.
M Mehmet Alp Kütük Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 116 Çözümler 2 19 Ağustos 2023 #3 Slippin Jimmy0 dedi: 6 faz VRM mevcut, ben olsam daha iyi bir kart alırdım. Fakat kullanımda bir problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarda tam performansı alabiliri miyim yani sonuçta b 550?
Slippin Jimmy0 dedi: 6 faz VRM mevcut, ben olsam daha iyi bir kart alırdım. Fakat kullanımda bir problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarda tam performansı alabiliri miyim yani sonuçta b 550?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2023 #4 Mehmet Alp Kütük dedi: Hocam oyunlarda tam performansı alabilir miyim yani sonuçta B550? Genişletmek için tıkla... Alırsın, PCIe 4.0'da kullanacaksın.
Mehmet Alp Kütük dedi: Hocam oyunlarda tam performansı alabilir miyim yani sonuçta B550? Genişletmek için tıkla... Alırsın, PCIe 4.0'da kullanacaksın.