ASUS Prime B550M-K için işlemci önerisi

Bütçe
15.000 20.000 TL

derler67

Femtopat
Daha fazla  
ASUS Prime B550M-K anakartım var, 5000 serisi işlemcileri destekliyor. Ekran kartım Gigabyte 3070 Ti 8 GB 192 bit Gaming OC. İşlemcimi Ryzen 5 5600X'ten yükseltmek istiyorum. 5000 serilerinde hangisi olsa daha iyi denge sağlanır? Yardım lazım. Bütçe 15-20 bin.

Ryzen 5 5600X üzeri gereksiz yatırım AM4 soketinde. 15-20 bin TL bütçeniz varsa rahat bir şekilde 9600X gibi bir işlemci ile AM5'e geçebilirsiniz.
Yani hem anakarti hem islemciyi değiştir diyosun aslında mantıklı peki anakart onermeni istesem ne önerirsiniz. Genelde oyuncu bilgisayarı olarak kullanıyorum.

Yani hem anakarti hem islemciyi değiştir diyosun aslında mantıklı peki anakart onermeni istesem ne önerirsiniz? Genelde oyuncu bilgisayarı olarak kullanıyorum.

B650M-R alabilirsin. Sapphire Maxsun falan gelmiş inceleme olsa fena durmuyor anakartları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hem anakarti hem islemciyi değiştir diyosun aslında mantıklı peki anakart onermeni istesem ne önerirsiniz? Genelde oyuncu bilgisayarı olarak kullanıyorum.

B650M-R, Ryzen 5 9600X, 2x16 GB RAM alabilirsiniz rahatlıkla. Eski parçaları da satacağını düşünürsek elinizde bir miktar para da kalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…