M Murat04095d Picopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Merhaba, Overclock yapmak istiyorum. CS:GO oynuyorum, sıvı sogutmam mevcut güzel sogutuyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Merhaba, Overclock yapmak istiyorum. CS:GO oynuyorum, sıvı sogutmam mevcut güzel sogutuyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
eyuptrkoglu Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 Gerek var mı sence işlemciyi yormaya.
H Hekko14 Kilopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 267 Çözümler 1 29 Mart 2023 #3 Hiç ama hiç gerek yok dostum. O işlemci şu an piyasadaki bütün oyunların altından kalkar. Bilmediğin işi yapmanı önermem.
Hiç ama hiç gerek yok dostum. O işlemci şu an piyasadaki bütün oyunların altından kalkar. Bilmediğin işi yapmanı önermem.
supernovaa Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 278 29 Mart 2023 #4 Curve Optimizer ile yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız ancak bu konuda hiç bilginiz yoksa biraz araştırmanız gerek. Birkaç cümle ile anlatılacak bir konu değil çünkü.
Curve Optimizer ile yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız ancak bu konuda hiç bilginiz yoksa biraz araştırmanız gerek. Birkaç cümle ile anlatılacak bir konu değil çünkü.