Poor Gamer 55 Femtopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Merhaba, bir sistem almayı düşünüyorum ASUS Prime B650M-R anakart iyi midir? Özelleştirme yapmama gerek var mı? Sistemde yer alan CPU ve GPU; AMD Ryzen 7 7800x3D. ASUS GeForce RTX 4070 Ti Super. Sistem linki: PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Herhangi bir sorun yaşatır mı?
Merhaba, bir sistem almayı düşünüyorum ASUS Prime B650M-R anakart iyi midir? Özelleştirme yapmama gerek var mı? Sistemde yer alan CPU ve GPU; AMD Ryzen 7 7800x3D. ASUS GeForce RTX 4070 Ti Super. Sistem linki: PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Herhangi bir sorun yaşatır mı?
Efe Kırgın Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Poor Gamer 55 dedi: Merhaba, bir sistem almayı düşünüyorum ASUS Prime B650M-R anakart iyi midir? Özelleştirme yapmama gerek var mı? Sistemde yer alan CPU ve GPU; AMD Ryzen 7 7800x3D. ASUS GeForce RTX 4070 Ti Super. Sistem linki: PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Herhangi bir sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Bu kadar güzel bir işelmciye bu anakart yakışmaz bence modeller düzelmiş olsa da güven olmaz.
Poor Gamer 55 dedi: Merhaba, bir sistem almayı düşünüyorum ASUS Prime B650M-R anakart iyi midir? Özelleştirme yapmama gerek var mı? Sistemde yer alan CPU ve GPU; AMD Ryzen 7 7800x3D. ASUS GeForce RTX 4070 Ti Super. Sistem linki: PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Herhangi bir sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Bu kadar güzel bir işelmciye bu anakart yakışmaz bence modeller düzelmiş olsa da güven olmaz.
Poor Gamer 55 Femtopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Efe Kırgın dedi: Bu kadar güzel bir işelmciye bu anakart yakışmaz bence modeller düzelmiş olsa da güven olmaz. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme kısmında bu kartlar var hangisini almak mantıklı olur? Son düzenleme: 1 Ocak 2025
Efe Kırgın dedi: Bu kadar güzel bir işelmciye bu anakart yakışmaz bence modeller düzelmiş olsa da güven olmaz. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme kısmında bu kartlar var hangisini almak mantıklı olur?
Efe Kırgın Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 Poor Gamer 55 dedi: Özelleştirme kısmında bu kartlar var hangisi almak mantıklı olur? Eki Görüntüle 2386501 Genişletmek için tıkla... Çok fark koyuyor illa buradan almak zorundaysan ASUS Prime B650M-R alabilirsin sorun olmaz 1883 lira fark verip B-650 Plus almak çok saçma olur yani gerek yok.
Poor Gamer 55 dedi: Özelleştirme kısmında bu kartlar var hangisi almak mantıklı olur? Eki Görüntüle 2386501 Genişletmek için tıkla... Çok fark koyuyor illa buradan almak zorundaysan ASUS Prime B650M-R alabilirsin sorun olmaz 1883 lira fark verip B-650 Plus almak çok saçma olur yani gerek yok.