İ İbrahim Özt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 CL30 6000MHz Dual channel 32 GB RAM aldim kasaya taktim ancak goruntu gelmedi BIOS'a bile giremedim. Sokup eski RAM'i takinca goruntu geldi. Ancak ne yaparsam yapayim yeni RAM ile goruntu gelmiyor. BIOS'a girmiyor acaba ana kartım mı desteklemiyor.
CL30 6000MHz Dual channel 32 GB RAM aldim kasaya taktim ancak goruntu gelmedi BIOS'a bile giremedim. Sokup eski RAM'i takinca goruntu geldi. Ancak ne yaparsam yapayim yeni RAM ile goruntu gelmiyor. BIOS'a girmiyor acaba ana kartım mı desteklemiyor.
KS KS İ İbrahim Özt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #11 Muratcaz dedi: EXPO'yu kapatıp dene, default MHz 4800, öyle bir boot et bakalım. Genişletmek için tıkla... Yeni RAM ile BIOS'a bile giremiyorum klavye dahi calismiyor Artı 0 Eksi
Muratcaz dedi: EXPO'yu kapatıp dene, default MHz 4800, öyle bir boot et bakalım. Genişletmek için tıkla... Yeni RAM ile BIOS'a bile giremiyorum klavye dahi calismiyor
Muratcaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 985 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #12 İbrahim Özt dedi: Yeni RAM ile BIOS'a bile giremiyorum klavye dahi calismiyor. Genişletmek için tıkla... CMOS reset yap öyle tak RAM'leri, bir tane RAM'i tak yuvaya CMOS reset yaparken, çalışırsa diğerini takarsın. Artı 0 Eksi
İbrahim Özt dedi: Yeni RAM ile BIOS'a bile giremiyorum klavye dahi calismiyor. Genişletmek için tıkla... CMOS reset yap öyle tak RAM'leri, bir tane RAM'i tak yuvaya CMOS reset yaparken, çalışırsa diğerini takarsın.
POLO_R Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 939 Çözümler 1 31 Ağustos 2025 #13 Çözdünüz mu? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi