mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.965 Çözümler 14 Yer Midland 31 Mayıs 2025 #1 Anakartı yeni aldım, Armoury Crate diye bir uygulamadan bazı driverleri yükledim. Windows daha yeni. Ama BİOS güncel mi bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.
Anakartı yeni aldım, Armoury Crate diye bir uygulamadan bazı driverleri yükledim. Windows daha yeni. Ama BİOS güncel mi bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.166 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #2 mutiant dedi: Anakartı yeni aldım, Armoury Crate diye bir uygulamadan bazı driverleri yükledim. Windows daha yeni. Ama BİOS güncel mi bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mutiant dedi: Anakartı yeni aldım, Armoury Crate diye bir uygulamadan bazı driverleri yükledim. Windows daha yeni. Ama BİOS güncel mi bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C Cerduga Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #3 mutiant dedi: Anakartı yeni aldım, Armoury Crate diye bir uygulamadan bazı driverleri yükledim. Windows daha yeni. Ama BİOS güncel mi bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başlata Çalıştır yazıp msinfo32 yaz. Orada bios sürümünü bulursun. Anakartın sitesine gidip sürümlerden bakabilirsin hangisi olduğuna.
mutiant dedi: Anakartı yeni aldım, Armoury Crate diye bir uygulamadan bazı driverleri yükledim. Windows daha yeni. Ama BİOS güncel mi bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Başlata Çalıştır yazıp msinfo32 yaz. Orada bios sürümünü bulursun. Anakartın sitesine gidip sürümlerden bakabilirsin hangisi olduğuna.