OkutayBey Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 255 Çözümler 2 8 Haziran 2025 #1 Merhaba alacağım sistemde anakartı ASUS Prime B650M-R olarak değiştirdim bu sisteme göre bu anakart sıkıntı çıkarır mı sistem fiyatına göre iyi mi?
Merhaba alacağım sistemde anakartı ASUS Prime B650M-R olarak değiştirdim bu sisteme göre bu anakart sıkıntı çıkarır mı sistem fiyatına göre iyi mi?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.076 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Evet uyumlu; sıkıntısız şekilde kullanabilirsiniz.
OkutayBey Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 255 Çözümler 2 8 Haziran 2025 #3 nitrogeN cycle dedi: Evet uyumlu; sıkıntısız şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VRM ile ilgili sıkıntılar duydum hocam onlar nedir?
nitrogeN cycle dedi: Evet uyumlu; sıkıntısız şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VRM ile ilgili sıkıntılar duydum hocam onlar nedir?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.076 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 OkutayBey dedi: VRM ile ilgili sıkıntılar duydum hocam onlar nedir? Genişletmek için tıkla... Şahsen bugüne kadar bu modelde böyle bir sorun duymadım o yüzden bu konuda pek bir şey diyemem hocam.
OkutayBey dedi: VRM ile ilgili sıkıntılar duydum hocam onlar nedir? Genişletmek için tıkla... Şahsen bugüne kadar bu modelde böyle bir sorun duymadım o yüzden bu konuda pek bir şey diyemem hocam.