Aniil Femtopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 İngilizce kaynaklara bile baktım ama bulamadım. Bu anakarta sahip bir bilgisayar sipariş verdim. Evde modem çok uzak bu yüzden mecbur Wi-Fi ile kullanmam gerekiyor bu anakart Wi-Fi destekliyor mu? Wi-Fi adaptör almama gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2022
İngilizce kaynaklara bile baktım ama bulamadım. Bu anakarta sahip bir bilgisayar sipariş verdim. Evde modem çok uzak bu yüzden mecbur Wi-Fi ile kullanmam gerekiyor bu anakart Wi-Fi destekliyor mu? Wi-Fi adaptör almama gerek var mı?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #2 Anakartta Wi-Fi bulunmuyor.
Aniil Femtopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 kaan.w dedi: Anakartta Wi-Fi bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman wifi adaptör almak gerekli oldu..
kaan.w dedi: Anakartta Wi-Fi bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman wifi adaptör almak gerekli oldu..