Adnanyildirimm Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Merhaba bilgisayarımı güncellemek istiyorum sistem bileşenlerimi aşağı yazacağım. RAM'leri değiştireceğim ve ekran kartı 4000 serisi taksam işlemci ve anakart yeterli olur mu?
Merhaba bilgisayarımı güncellemek istiyorum sistem bileşenlerimi aşağı yazacağım. RAM'leri değiştireceğim ve ekran kartı 4000 serisi taksam işlemci ve anakart yeterli olur mu?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 1 Ocak 2024 #2 Yeterli olur, RAM değişikliği yapmanıza pek gerek yok gibi, neden değiştirmek istiyorsunuz?
Adnanyildirimm Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 General Pong Krell dedi: Yeterli olur, RAM değişikliği yapmanıza pek gerek yok gibi, neden değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 3200 MHz olduğundan dolayı ama çok gerekli değil şimdilik. Önceliğim ekran kartı.
General Pong Krell dedi: Yeterli olur, RAM değişikliği yapmanıza pek gerek yok gibi, neden değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 3200 MHz olduğundan dolayı ama çok gerekli değil şimdilik. Önceliğim ekran kartı.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 1 Ocak 2024 #4 Adnanyildirimm dedi: 3200 MHz olduğundan dolayı ama çok gerekli değil şimdilik. Önceliğim ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam DDR4 ile DDR5 arasında bile çok fark yok, fuzuili masraf olur RAM değişikliği yapmanız.
Adnanyildirimm dedi: 3200 MHz olduğundan dolayı ama çok gerekli değil şimdilik. Önceliğim ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam DDR4 ile DDR5 arasında bile çok fark yok, fuzuili masraf olur RAM değişikliği yapmanız.
Adnanyildirimm Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 General Pong Krell dedi: Hocam DDR4 ile DDR5 arasında bile çok fark yok, fuzuili masraf olur RAM değişikliği yapmanız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman onu ileri bir tarihte değiştiririm. Teşekkürler yanıtlarınız için.
General Pong Krell dedi: Hocam DDR4 ile DDR5 arasında bile çok fark yok, fuzuili masraf olur RAM değişikliği yapmanız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman onu ileri bir tarihte değiştiririm. Teşekkürler yanıtlarınız için.