Çözüldü ASUS Prime B660M-K anakartta XMP nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
RAM'lerim 2133MHz de çalışıyor normal hızı 3200 MHz. Tek yapmam gereken BIOS'a girince ana ekranda XMP ayarını profile #1 olarak ayarlamak mı başka bir şey yapmam gerekiyor mu?

RAM: G.Skill Ripjaws 3200MHz 8×2 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet profili 1. olarak ayarlayın sorun çözülecektir.

Sistemi ilk aldığımda o ayar enabled idi. Personel öyle ayarlamış da ondan sordum. Bir farkı var mı acaba? BIOS güncellemesi yapınca ayarlar default oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi ilk aldığımda o ayar enabled idi. Personel öyle ayarlamış da ondan sordum. Bir farkı var mı acaba? BIOS güncellemesi yapınca ayarlar default oldu.
BIOS güncellemesi yapınca ayarların default olması normal. Öncelik 1. profilde onun dışında diğer profilleri seçmenize gerek yok.

BIOS güncellemesi yapınca ayarların default olması normal. Öncelik 1. profilde onun dışında diğer profilleri seçmenize gerek yok.

Hocam XMP ayarında profile #1 ve 2 yoktu sadece disabled ve enabled vardı bende enabled yapıp çıktım doğru mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…