H halilkocatas Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Selam arkadaşlar. Bu anakartta RGB desteği ve Armoury Crate uyumlu değil midir? Uygulamayi yüklüyorum uyumlu parça bulmuyor. Ama kasada fanlarin RGB'leri sivi soğutmanin RGB'leri çalişiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023
Selam arkadaşlar. Bu anakartta RGB desteği ve Armoury Crate uyumlu değil midir? Uygulamayi yüklüyorum uyumlu parça bulmuyor. Ama kasada fanlarin RGB'leri sivi soğutmanin RGB'leri çalişiyor.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 15 Ağustos 2023 #2 Kontrolcüye bağlıdır anakartı detaylı incelemedim ama RGB desteği var.
H halilkocatas Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Kontrolcüye bağlıdır anakartı detaylı incelemedim ama RGB desteği var. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile bakabiliriz aura veya msi işe yaramiyor
PALOT ELAMDAR dedi: Kontrolcüye bağlıdır anakartı detaylı incelemedim ama RGB desteği var. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile bakabiliriz aura veya msi işe yaramiyor