Aradaki fiyat farkını verip Prime almaya gerek yok.
Inno3d N50702-12d7x-195064n Geforce Rtx5070 Twin X2 Oc 12gb 192bit Gddr7 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Inno3d N50702-12d7x-195064n Geforce Rtx5070 Twin X2 Oc 12gb 192bit Gddr7 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam Global'de biraz araştırdım'da RTX 5070 çok tercih edilmiyor bu doğru mu?
9k serisi fark attı satışlarda senin neden pişman olduğunuda anlamadım 6800xt güzel karttıHocam Global'de biraz araştırdım'da RTX 5070 çok tercih edilmiyor bu doğru mu?
9K serisi fark attı satışlarda senin neden pişman olduğunu da anlamadım 6800 XT güzel karttı.
Beğenmedim hocam. Photoshop ve AE kullanırken parazit sesi çıkartıyor kart. Hem ekran karttan geliyor Hem'de PSU'dan.
Coil whine o dostum her karta var arkadaşımıza aldığımız 5080 kartta da var‚ ki benim PSU ve ekran kartımda da var performansı etkilemiyor kulaklarının zarını delmiyorsa kullanırsın. Zaten kulaklık takıyoruz çoğumuz sorun etmiyor ama AI Photoshop işlerinde AMD geri kalıyor haklısın.
Coil whine o dostum her karta var arkadaşımıza aldığımız 5080 kartta da var‚ ki benim PSU ve ekran kartımda da var performansı etkilemiyor kulaklarının zarını delmiyorsa kullanırsın. Zaten kulaklık takıyoruz çoğumuz sorun etmiyor ama AI Photoshop işlerinde AMD geri kalıyor haklısın.
bende önermem hala 12gb ram sunuyorlar 4070 superle gram farkları var öyle söyleyim bütçem varsa 5070ti alırdımEvet biliyorum coil whine olduğunu ama AMD kartına geçtikten sonra bu olmaya başladı RTX 4070 kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Çok pişmanım RTX 4070'i sattığıma. RTX 5070'i de önermiyorlar F/P açısından.
Bende önermem hala 12 GB RAM sunuyorlar 4070 Super'le gram farkları var öyle söyleyim bütçem varsa 5070 Ti alırdım.
Sorun yüksek Hz'den dolayı kaynaklanıyor çoğunlukla ben monitörün hızına sabitlediğim için ekran kartından gelmiyor sadece PSU'dan PSU da kötü değil Corsair yani.