ASUS Prime H410M-A/CSM ile ASUS Prime H410M-A farki nedir?

Yusufby91

Femtopat
Daha fazla  
ASUS Prime h410m-a/Csm ile ASUS Prime H410M-A Farki nedir? CSM nedir? Özellikle ASUS anakartlarda ayri olarak CSM diye belirtilen anakartin farkı nedir? Bilgili tecrübeli arkadaslardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler mutlu yıllar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
CSM Uyumluluk modudur. Bu mod ile eski işletim sistemli bilgisayara kurula biliyor. Şimdi yeni anakartlarda Intel USB 3.2 için sadece Windows 10'a sürücü yayınladığı için maalesef eski işletim sistemleri nostaji olsun diye kurulamıyor. Bunun haricinde de pek bir bilgim yok bilen arkadaşlar eklesin.

ASUS Kurumsal Kararlılık Modeli (CSM), kararlı ve güvenilir anakartlar sunmak için tasarlanan ticari bir programdır. 36 ay ürün kullanım ömrü desteği verilir ve ürün kullanımdan kaldırılmadan altı ay önce bilgilendirme yapılır. Böylece kurumların ürün geçişlerine hazırlanmaları için yeterli zaman tanınır. Her bir ASUS CSM anakart satın alındığında beraberinde sunucu sınıfı BT yönetim yazılımı ASUS Control Center Express verilir.

ASUS Kurumsal Kararlılık Modeli (CSM) hakkında daha fazla bilgi edinin >
* Tüketici sınıfı yonga setleri (örn. Q370, H370, B360,H270,B250) için kullanım ömrü desteği 15 aydır. Program teklifleri bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Daha fazla bilgi için lütfen yerel satış temsilcinize danışın.

Asus sitesinde de kurumsallık ilgili veriler var ve 15 ay yerine 36 ay destekten filan bahsediyor

O konu hakkında bilgim yok. CSM olanı da alabilirsin normalini de arasında pek bir fiyat farkı yok. Eğer 36 ay garanti varsa CSM olanı al.

O konu hakkında bilgim yok. CSM olanı da alabilirsin normalini de arasında pek bir fiyat farkı yok. Eğer 36 ay garanti varsa CSM olanı al.
Teşekkürler hocam değerli vaktinizi ayırdığınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…