Asus Prime Pro X370 vs X370-A

Gabriella_35

Kilopat
Makaleler
1
Yer
nowhere
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar. Aklıma bu soru takıldı. Bu iki anakartın arasındaki farkı ne? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İşlemcim Ryzen 2600X. O.C yapma gibi bir derdim yok. Asus X370'in fazla fiyatı nedeniyle alabileceğimi sanmıyorum. Fakat şöyle bir sitede buldum. Buna da güvenip güvenemeyeceğimi bilemedim. ASUS AMD PRIME X370-PRO X370 DDR4 3200 VGA GLAN AM4 Ryzen 90MB0TD0-M0EAY0 Anakart ASUS
Yoksa Asus B350 chipsetine mi yönelmeliyim? Aydınlatırsanız sevinirim.
Asus X370-Pro Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart
Asus X370-A Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart

O.C meraklısı değilseniz B350 serisi anakartlara bakabilirsiniz. Aralarındaki fark RGB desteği,
Asus X370 Pro Prime RGB detekli.
RGB desteği derken anakartın üzerindeki RGB'lerden bahsediyoruz değil mi ustam?
RGB desteği derken anakartın üzerindeki RGB'lerden bahsediyoruz değil mi ustam?
Galiba evet.
O.C meraklısı değilseniz B350 serisi anakartlara bakabilirsiniz. Aralarındaki fark RGB desteği,
Asus X370 Pro Prime RGB detekli.
Peki ya sizin görebildiğiniz başka bir fark var mıdır?
@CJack60 hocam. X370'i siz bana önermiştiniz. Siz ne düşünüyorsunuz? Cevaplarsanız sevinirim.
Ustam @rtakak buraya açtım da bu iki anakart arasında kaldım da. Aralarındaki farkları bir de sizden duymak isterim.
Alternatif olarak ise Asus B350 Plus ve MSI B350 PC Mate var. Görüşlerinizi bekliyorum. Çok çok teşekkür ediyorum. Saygılar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…