ASUS Prime RTX 5080 OC Kullanıcı Deneyimlerim - Alınır mı?

Küçük ve hafif bir kart, sarkma yapacağını düşünmüyorum. GPU holder almalıymışım gibi hissettirmedi açıkçası.
Doğru hafif bir kart ihtiyaç olsaydı zaten kutuya koyarlardı diye düşünüyorum ama ben ilk gün heyecanla GPU holder siparişi vermiştim hâla kart ulaşmadı GPU holderla oynuyorum arada açıp kapatıyorum falan.

Sence GPU Holder israf mı oldu bu kart için? Bir de alt yüzeyinde fanlardan bir boşluk kalıyor mu holder yüzeyine temas ettirilecek kadar? Alakasız olarak anakart modelinizi de merak ettim.

Hocam genel olarak oyun ve sentetik testlere ilişkin performans sonuçlarını paylaşma şansınız var mı?

Sentetik testler için Passmark ve 3DMark, oyunlar için 2K/4K Cyberpunk 2077 ultra ayarlar, Alan Wake 2 ortalama FPS değeriniz, Stalker 2 ortalama FPS değeriniz gibi son dönem çıkan 3A oyunlar veya eşdeğer güç isteyen oyunlara dair FPS değeri paylaşabilir iseniz en azından YouTube üzerinden yer alan değerlendirmelere kıyasla gerçek bir kullanıcı deneyimi olur bizim için.

FPS değerleri ayarlara ve oyundaki konuma göre değişen birşey. Belirtmem bir işe yaramayacaktır. İncelemelerde o FPS değerleri aynı koşullarda farklı kartları karşılaştırmak için yapılıyor. Sentetik testler zaten incelemeler ile aynı çıkacaktır.

Kart elime ulaşmadan sizin de elinizde bir hafta geçirmeden %30'a yakın zam yemiş.

Normalde Tavyan'da bile vergi dahil 44.000TL falan bu model. İç pazarda, bu bindirimli fiyatlardan ekran kartı alınmaz. Şatışa sunulduğu ilk gün 45.000TL gayet güzel fiyattı, iyi yakalamışsınız.

Karttaki Coil Whine çok kötü olmaya başladı arkadaşlar bence almayın. Detaylı araştırdığımda ASUS kartlarda daha çok oluyormuş.
Evet hocam Strix 4090'larda bile CW oluyormuş. Undervolt yapmayı denediniz mi CW için? Veya oyuniçi fpsinizi biraz aşağıya limitlemeniz yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…