ASUS Prime RX 9070 XT vs Palit Gamingpro V1

Bütçe
İkiside olur

SavasEjder0

Picopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım kullanım alnlarım oyun Online oyun: Valorant CS2 Fortnite LoL Battlefield 2042 ve benzeri oyunlar hikaye: RDR2 God of War: Ragnarok GTA V Spider-Man 2-miles morale remasterd Cyberpunk 2077 Forza Horizon v ve benzeri oyunlar. Bir de yazılım+kodlama+SolidWorks'te makine çizmek, yapmak 3D çizim için hangisini almalıyım?

İşlemci Ryzen 7 9700X-32 GB 7200 MHz RAM.
2TB 7000 okuma 6000 yazma SSD-ASUS Prime B850M-K 8400MHz (OC) anakart hangi ekran kartını almalıyım sizce kullanım amacım yukarıda.

Not: Oyun olarak sabahları arkadaşlarımla Online Valorant CS Fornite forzaağırlıklı olmak üzer akşam veya sıkıldıktan sonra canım istediğindede hikaye oynayacagım SolidWorks kodlama yazılım önemli!

Palit güvenilir, iyi mi önerir misiniz Palit alayım mı?

Son düzenleme:
5070 Ti üretimini yapan kötü marka yok, çok takma kafana ucuz olanı al geç, sadece daha iyisi var.

Teşekkür ederim ilgin ve fikirlerin için ben 5070 Ti'ı alacağım o zaman sağ ol.

Palit Gaming Pro V2 hangi ekran kartı?
5070 Ti olduğunu varsayıyorum ve sadece oyun olsaydı 9070 XT ama 3D çizim ve diğer işler işin içinde olduğuna göre 5070 Ti tercih etmen daha iyi olur.

Gaming Pro V2 diye bir ekran kartı yok GameGaraj'da GameRock var gamingpro var gamingpro V1 var GameRock en pahalı V1 orta düz gamingpro ucuz olan fiyatları sırayla 47k 43K 42K sadece bu 3 model var.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ilgin ve fikirlerin için ben 5070 Ti'ı alacağım o zaman sağ ol.

Gaming Pro V2 diye bir ekran kartı yok GameGaraj'da GameRock var gamingpro var gamingpro V1 var GameRock en pahalı V1 orta düz gamingpro ucuz olan fiyatları sırayla 47k 43K 42K sadece bu 3 model var.
Satıcı yine GarajOnline N11 üzerinden 40.8k'ya satıyor ordan alın:
Ama zaten en başta 42-43k'ya almayı düşündüyden aynı fiyata yani 43k'ya Vatan Bilgisayar'da daha iyi bir marka olan Gigabyte'in 5070ti Gaming modeli var:
Hem Vatan Bilgisayar destek ve güvence olarak daha iyi olur ve peşin fiyatına 3 taksit imkanı var.

Son düzenleme:
Satıcı yine GarajOnline N11 üzerinden 40.8K'ya satıyor oradan alın:
Ama zaten en başta 42-43K'ya almayı düşündüyden aynı fiyata yani 43K'ya Vatan Bilgisayar'da daha iyi bir marka olan Gigabyte'in 5070 Ti Gaming modeli var:
Hem Vatan Bilgisayar destek ve güvence olarak daha iyi olur ve peşin fiyatına 3 taksit imkanı var.

Gigabyte iyi mi?

Alsam üzer mi?

Galax mı Palit mi Gigabyte mı hangisini alayım bana Gigabyte senin önerdiğin gibi geliyor ama yine de sorayım dedim.

Bir de RX 9070 XT 40k olmuş.

Son düzenleme:
Gigabyte iyi mi?

Alsam üzer mi?

Galax mı Palit mi Gigabyte mı hangisini alayım bana Gigabyte senin önerdiğin gibi geliyor ama yine de sorayım dedim.

Bir de RX 9070 XT 40k olmuş.
Gigabyte daha sağlam bir markadır bu yüzden Gigabyte öneririm ama eğer görüntüsü sizin için önemli ise Galax alabilirsiniz.
Ayrıca hocam 9070 XT nerde 40k abartmayın lütfen, en ucuzu şu anda 31.6k:
Fiyatları bu fotoğrafta olduğu gibi görünüyor:
Screenshot_20250714_132342.jpg

Ürünlerin fiyatına bakacaksanız Akakçe uygulamasını indirin ordan her ürünün fiyatını görebilirsiniz. Kategorinin adını yazın ve kategoriyi seçin (ör: Anakart veya Ekran Kartı kategorileri) ondan sonra filtre yerinden marka veya model seçebilirsiniz.
Orda tüm ürünlerin farklı satıcılardan fiyatlarını size sıralıyor

Gigabyte daha sağlam bir markadır bu yüzden Gigabyte öneririm ama eğer görüntüsü sizin için önemli ise Galax alabilirsiniz.
Ayrıca hocam 9070 XT nerede 40k abartmayın lütfen, en ucuzu şu anda 31.6k:
Fiyatları bu fotoğrafta olduğu gibi görünüyor:
Eki Görüntüle 2534417
Ürünlerin fiyatına bakacaksanız Akakçe uygulamasını indirin oradan her ürünün fiyatını görebilirsiniz. Kategorinin adını yazın ve kategoriyi seçin (ör: Anakart veya ekran kartı kategorileri) ondan sonra filtre yerinden marka veya model seçebilirsiniz.
Orada tüm ürünlerin farklı satıcılardan fiyatlarını size sıralıyor.

Gamimg gen TR ASUS Prime 39.999

Gamimg gen TR ASUS Prime 39.999

39.998,98 miş pardon.

Dosya Ekleri

• IMG_1128.png
    IMG_1128.png
    201,8 KB · Görüntüleme: 13

Technopat Haberler

Geri
Yukarı