ASUS Prime X570 PRO vs ASUS TUF X570

TORNADO-4400

Centipat
Merhaba arkadaşlar bu iki anakart tan birini alacağım sizce hangisini almalayım? Şu an Vatan'da KDV indirimi var aralarında 100 TL fark var. Alt tarafa MSI linkini de koyuyorum alternatif olarak ama onunda VRM sıcaklıkları bayağı yüksek imiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl gönlüm onda diğer bilgisayarım da da msi vardı, bios ayarlarına aşinayım ama vrm leri falan nasıl onu merak ediyorum.
Ben de bu kartı alma niyetindeydim, çok şık duruyor fakat çalışma sıcaklıklarının çok yüksek olduğu söyleniyor. Sırf bu yüzden başka kart arayışındayım.

Ben de bu kartı alma niyetindeydim, çok şık duruyor fakat çalışma sıcaklıklarının çok yüksek olduğu söyleniyor. Sırf bu yüzden başka kart arayışındayım.
Bende ondan çekiniyorum bir karta o kadar para verip de sıcaklıklarla uğraşamam.PRİME PRO daha alınası gibi duruyor.

Heatsinklerin altında heatpipe yokmuş, bir boru uğuruna ne olmuş kart. Sahi ne olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…