ASUS Prime Z270-A anakart için işlemci ve ekran kartı önerisi

Can Cömertpay

Hectopat
Gaming yüksek performanslı bir kasa toplamak istiyorum aklımda 1080'li ya da 1080 Ti lı bir kasa oluşturmak var. Ana karta uyumlu bir işlemci ile dar boğaz etmeden yüksek performans alabilir miyim? En iyi hangi işlemci ile yüksek performans alırım? Bu anakarttan en yüksek verimliliği 1080 Ti'la mı alabilirim? Bu anakart için en iyi verimlilik alabileceğim donanımları yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Şu an elimde bulunan ve almayı düşündüğüm parçalar;

- ASUS Prime Z270-A.
- LG 25UM58-P 25" 5ms monitör (2560 X 1080)
- (Almayı düşündüğüm)boost Deluxe serisi vk-G1011S kasa.
- (Almayı düşündüğüm)Cooler Master Elite V3 600W PSU 120MM fanlı (aktif PFC)
- (Almayı düşündüğüm) Kingston HyperX Fury black DDR4 16 GB 2400MHz CL16.

Son olarak lütfen vericeğiniz işlemci önerisine göre PSU'nun 1080Tılı bir kasaya yeterli olup olmadığını söyler misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nun 1080ti için yeterli olduğunu sanmıyorum. Yanılmıyorsam 80+ sertifikası yoktu. 80+ sertifikalı bir ürün seçiniz. İşlemci olarak da i7 7700K alabilirsiniz. İyi bir hava veya sıvı soğutma işinizi görür. Kasayı boost almayın. Cooler master mb520, mb511 veya corsair spec delta falan alın.

PSU'nun 1080ti için yeterli olduğunu sanmıyorum. Yanılmıyorsam 80+ sertifikası yoktu. 80+ sertifikalı bir ürün seçiniz. İşlemci olarak da i7 7700K alabilirsiniz. İyi bir hava veya sıvı soğutma işinizi görür. Kasayı boost almayın. Cooler master mb520, mb511 veya corsair spec delta falan alın.
işlemci ve ekran kartı için 600w psu yeterli mi?

Yeteceğini sanıyorum. Fakat bu ürün 600W'lık PSU'lardan bile daha ucuz o yüzden bunu tavsiye ederim.

Sıvı soğutma performansı ne kadar etkiler? Lütfen bir marka önerir misiniz?
Cooler Master ML240. Sıvı soğutma hava soğutmadan daha iyi soğutur. Size tavsiyem kasayı ve soğutmayı Cooler Master alın ki fanların ışıkları vb uyumlu olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı