ASUS PRIME Z270-A Bilgisayar Toplama

bestmaybird

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Yaklaşık bir ay önce de bu bölüme konu açmıştım. Artık iyiden iyiye karar verdim hangi parçaları alacağıma.

Parçaların neredeyse tamamını Amazon üzerinden satın alacağım. Ancak eksik parçalar mevcut o nedenle yardımınıza başvurmak istedim.

Anakart : ASUS PRIME Z270-A LGA1151 DDR4
Ekran Kartı:ASUS GeForce GTX 1070 O8GB Dual-fan OC Edition
İşlemci: Intel 7th Gen Intel Core Desktop Processor i7-7700K (BX80677I77700K) & Cooler Master Hyper 212 EVO
Kasa olarak şunu düşünüyorum:
Dark Shadow 3x LED Fan, 1xUSB3.0, 2xUSB2.0 ATX Siyah Kasa (Akrilik Yan Panel)

Fark edebileceğiniz üzere, işlemci ile soğutucusu paket halinde. İkisinin birlikte fiyatı kafama yattığı için tercih ettim.

Yenilemeyeceğim parçalar monitör ve SSD.
Elimde şu monitör var, 2014 yılında şu anki fiyatının yarı fiyatına satın almıştım.
AOC 23" i2369v GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR

SSD: 240 gb Samsung Evo.

Ancak şu an Ram ve Power Supply ile alakalı bir seçim yapamıyorum. Eğer başka önerileriniz de mevcutsa, lütfen paylaşınız. Bütçe konusuna gelince, şu anki parçaları gelişigüzel hesaplayınca, 5000 TL'e denk geliyor. O civarlar diyebilirim bütçe için. Zaten şu anki bilgisayarımı hangi parça ile yenilersem yenileyeyim aynı seviyede harcama yapmam gerekecek.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı