ASUS Prime Z390-A - Core i5 9600K - MSI GTX 1060 Mojave uyumu

can cem

Decapat
High Sierra kurdum fakat Xcode'un son sürümü için Mojave yükleyebilir miyim diye düşündüm.
Monitör HDMI ve direk ekran kartına bağlı. Anakarta değil.
Mojave'yi UHD 630 ile Windows'u da GTX 1060 ile sorunsuz Dual Boot kullanabilir miyim?
Yükleme sırasında kablo değişikliği yapmam gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU'dan dolayı High Sierra çok daha uygun ilk olarak. Kablo değişikliği gerekebilir.
Hocam başka bir kaynaktan şöyle bir bilgi okudum.
Add Properties ile desteklenmeyen ekran kartını devre dışı bırakmak.
Bu yöntemde Nvidia kartınız devre dışı bırakılır. Bu yöntemi kullanmak için config.plist dosyanızı
Clover Configrator ile açın ve Devices-> Add Properties içine aşağıdaki düzenlemeleri ekleyin.

Clover Bootloader güncellemesi ile Yukarıdaki yöntemi daha kolay uygulama imkanın var.
Nvidia kartın bağlı olduğu halde dahili grafik kartın üzerinden Hackintosh boot edebilirsin.
Bunun için Config / Devices / Properties içinde SecendoryGPU = 0xffff değerini girebilirsin.
Elbette bu yöntemlerin işe yaraması için monitöründe her iki grafik kartına da bağlantı vermelisin.

Sorularım ise şunlar.
1-) Macos ve Windows arasında her geçiş yaptığımda kablo değişimi ya da BIOS değişimi yapmam gerekir mi?
2-) BIOS'ta Graphic Configuration'u dahili GPU seçtiğimiz için, GTX 1060'ı Windos'da kullanmaya devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…