Merhaba yakın zamanda ASUS ProArt PA278CV 27 2K IPS aldım. MacBook M1 ile kullanıyorum 2. ekran için. Şöyle bir sorum var 2 ekran da renkler çok farklı gözüküyor ASUS ayar kısmında sRGB yapınca zaten renkler çok soluklaşıyor rec modunda kullanıyorum bazen fotoğraf düzenlediğim zaman MacBook'ta apayrı renk ve parlaklık oluyor.
Bunun bir çözümü var mı yoksa M1 ekranında mı sorun var desem çoğu baskı aldığım zaman M1 ekranında ne görüyorsam kaliteli baskı da da onu alıyorum.
Varsa önerileriniz ya da monitör tavsiyeniz bekliyorum. Teşekkkürler.
aynı monitörü dün itibari ile bende aldım ve dediğiniz gibi, m1 pro cihazımdaki renklerle aynı rengi göstermiyor. Ve fotoğraf baskılarım dediğiniz gibi m1 pro cihazımdaki gibi çıkıyor. Monitör daha sarı gösteriyor. Sorunu çözebildiniz mi acaba ?
Paugge USB4PD100W08 USB 4 Kablo- 0.8 Metre fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Paugge USB4PD100W08 USB 4 Kablo- 0.8 Metre en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
aynı monitörü dün itibari ile bende aldım ve dediğiniz gibi, m1 pro cihazımdaki renklerle aynı rengi göstermiyor. Ve fotoğraf baskılarım dediğiniz gibi m1 pro cihazımdaki gibi çıkıyor. Monitör daha sarı gösteriyor. Sorunu çözebildiniz mi acaba ?
Paugge USB4PD100W08 USB 4 Kablo- 0.8 Metre fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Paugge USB4PD100W08 USB 4 Kablo- 0.8 Metre en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
bu kabloyu aldım çok daha iyi oldu artık beyazları alabiliyorum.