Elektronik ASUS ProArt PA602 9.997₺

Teşekkürler, tam alacakken biraz araştırdım wood edition tempered modelini aldım. Arkasında 2 tane de tekerleği var, çok güzel bir model. 1.500 ₺ fiyat farkı vardı sadece taksitten feragat ettim ama aradığım kasayı bulabildim sonunda.

1 seneye yakındır kullandığım model. Büyük bir kasa ve 420 mm sıvı soğutma destekliyor. RGB mevcut değil ve sade tasarım isteyenlere birebir şahsen ben ekstra para verme taraftarı değilim. Kasanın bir çok yeri pratik düşünülmüş ve sök - tak olayı basit. Toz sensörü pek kullanışlı değil fakat fanları güzel ve soğutma - tahliye işini güzel bir şekilde yerine getiriyor. Gün geçtikçe ekran kartları büyüdüğü için büyük bir kasa alıp kenara çekilmek en mantıklısı.

1 seneye yakındır kullandığım model. Büyük bir kasa ve 420 mm sıvı soğutma destekliyor. RGB mevcut değil ve sade tasarım isteyenlere birebir şahsen ben ekstra para verme taraftarı değilim. Kasanın birçok yeri pratik düşünülmüş ve sök - tak olayı basit. Toz sensörü pek kullanışlı değil fakat fanları güzel ve soğutma - tahliye işini güzel bir şekilde yerine getiriyor. Gün geçtikçe ekran kartları büyüdüğü için büyük bir kasa alıp kenara çekilmek en mantıklısı.

Fanlarda sorun çıkardı mı? Ben sipariş ettim ama sonradan öğrendiğim bilgiler midemi bulandır dı açıkçası, iptal de edemedim. Yarın kargo geldiğinde kabul etmezsem iade olacak ama hala kararsızım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 seneye yakındır kullandığım model. Büyük bir kasa ve 420 mm sıvı soğutma destekliyor. RGB mevcut değil ve sade tasarım isteyenlere birebir şahsen ben ekstra para verme taraftarı değilim. Kasanın birçok yeri pratik düşünülmüş ve sök - tak olayı basit. Toz sensörü pek kullanışlı değil fakat fanları güzel ve soğutma - tahliye işini güzel bir şekilde yerine getiriyor. Gün geçtikçe ekran kartları büyüdüğü için büyük bir kasa alıp kenara çekilmek en mantıklısı.

Hocam selamlar, ön fanda sorun yaşadınız mı farklı forumlarda sorun yaşayan gördüm, sürekli ses çıkarıyormuş bir süre sonra dönerken.

Fanlarda sorun çıkardı mı? Ben sipariş ettim ama sonradan öğrendiğim bilgiler midemi bulandır dı açıkçası, iptal de edemedim. Yarın kargo geldiğinde kabul etmezsem iade olacak ama hala kararsızım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ahşap olan modeline de bir bakın derim, ben metali görüp temperli cam wood edition olanı aldım. Çok güzel görünüyor, arkada da 2 tekerleği var.

Hocam selamlar, ön fanda sorun yaşadınız mı farklı forumlarda sorun yaşayan gördüm, sürekli ses çıkarıyormuş bir süre sonra dönerken.
Ben bu kasayı ilk çıktığı zamanlar almıştım ve 1 seneye yakındır da kullanıyorum fanla alakalı sıkıntı yaşamadım. Fanları ilk aldığımdan beri sessiz çalışıyor en ufak ses yok.

Son düzenleme:

Hocam ahşap olan modeline de bir bakın derim, ben metali görüp temperli cam wood edition olanı aldım. Çok güzel görünüyor, arkada da 2 tekerleği var.
Hocam attığınız videolara da baktım, kullandığım kasanın bu denli sorunlu olarak anılmasına şaşırdım açıkçası. Amazon üzerinden satın almıştım ve fatura tarihine baktım 04.06.2024 tarihinde almışım. O günden bu güne kadar günde en az 6 saat olacak şekilde bilgisayarı kullanmaktayım. Kasanın sıcaklığa göre Auto Mod üzerinden bütün fanları çalıştırması hoşuma gidiyor ve Max moduna manuel olarakta alabiliyoruz Render falan yaparken ben 1-2 dakika öncesinden alıyorum mesela ve tüm yükteyken dahi ses gelmiyor açıkçası. Ayrıca kasanın konumu monitör hizasında yani masanın üstünde altta da kullanmıyorum ki ses sorunu olsa kesinlikle duyarım ayrıca kulaklığı nadiren kullanırım harici hoparlörlerle takılıyorum. Teknoloji işi sonuçta şans mı desem bilemedim. Şahsen geçen 1 senelik süre zarfında iyi ki aldım dediğim bir üründür kendisi. Hatta geçen 2 hafta önce macun değişimi yapmıştım pratik bir şekilde halledebiliyorum kasanın büyük olmasından kaynaklı. Tek sorun ağırlık diyebilirim bu kasa için başkaca kusuru olan bir kasa değil bana göre. Tavsiye ettiğim bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı