Arkadaşlar, merhabalar. Kullandığım sistemde ekran kartı olarak R7 240 var. İşlemci olarak ise i5 650 var. İşlemci çok yetersiz kalıyor, sürekli darboğaz yaptırıyor. Oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Bu yüzden İşlemcimi değiştirmem gerek ama anakart da i3, i5, i7 - 1. nesil işlemcileri destekliyor, o yüzden anakartı da değiştirmem gerek. Önerebileceğiniz güzel bir anakart + işlemci önerisi var mı? R7 240'ı beslesin, yeterli benim için. Şöyle sistem özelliklerini de vereyim:
Donanım Arşiv Bu işlemci ile video çekmiş, izledim. Eğer bu performansı veriyorsa daha ne isteyim .d önerdiğiniz için teşekkürler. Peki anakart olarak var mı aklınızda bir şey
Donanım Arşiv Bu işlemci ile video çekmiş, izledim. Eğer bu performansı veriyorsa daha ne isteyim .d önerdiğiniz için teşekkürler. Peki anakart olarak var mı aklınızda bir şey
Anladım, son bir şey daha soracağım .d Asus'un sitesine girip anakartı arattım desteklediği işlemcilere baktığımda i3,i5,i7 1. nesil ve intel pentium destekliyor Xeon göremedim ?
Anladım, son bir şey daha soracağım. D ASUS'un sitesine girip anakartı arattım desteklediği işlemcilere baktığımda i3, i5, i7 1. nesil ve Intel Pentium destekliyor Xeon göremedim?