ASUS R7 240 OC 4 GB 128 Bit ekran kartı iyi mi?

Bütçe
600

Salih yenici

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem düşük en fazla 600 TL olabilir 2. El ASUS R7 240 OC 4 GB 128 Bit ekran kartı buldum alınır mı ya da onun yerine daha iyi performans verebilecek ekran kartı önerebilir misiniz? Bu fiyata sıfır güzel bir ekran kartı bulmak imkansız 2. Ellere bakacağım 2. Eli bütcem uygun daha iyi ekran kartı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem düşük en fazla 600 TL olabilir 2. el ASUS R7 240 OC 4 GB 128 Bit ekran kartı buldum alınır mı ya da onun yerine daha iyi performans verebilecek ekran kartı önerebilir misiniz? Bu fiyata sıfır güzel bir ekran kartı bulmak imkansız 2. ellere bakacağım 2. eli bütcem uygun daha iyi ekran kartı var mıdır?

Asus Gtx 750 Ekran Kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 917626166
Gtx 750 2 gb msi - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 916586468
Bu modeller daha güçlü oyun için en iyisi bu bütçede bence.

Bütçem düşük en fazla 600 TL olabilir 2. el ASUS R7 240 OC 4 GB 128 Bit ekran kartı buldum alınır mı ya da onun yerine daha iyi performans verebilecek ekran kartı önerebilir misiniz? Bu fiyata sıfır güzel bir ekran kartı bulmak imkansız 2. ellere bakacağım 2. eli bütcem uygun daha iyi ekran kartı var mıdır?

Asus GeForce GT 1030 SL 2G BRK Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu ilanı buldum kaçırmayın bence alın direk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı