Asus R7 240 Sistem Upgrade

xHybrid

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi forumlar.

Şu an elimde olan pc eski bir pc. 1 yıl önce r7 240 ekran kartını almıştım. Elimdeki pc 8, 9 yıllık pc. Ddr2 ramlı, intel core duo e4700 işlemcili eski bir pc. Her neyse oynadığım knight onlinede artık verim alamıyorum. Malum kac yıllık pc düşündüm dedim artık yeni bir sistem yapmanın zamanı geldi. Eski pc'den sadece ekran kartımı kullanabiliyorum ve kendi çapımda bakındım ve şunları almaya karar verdim. Yanlışı, doğrusu, eksiği, fazlası yardımcı olursanız bu hafta sonu alıcağım inş. Şimdiden teşekkürler.

intel-pentium-g3258

msi-b85m-gaming

corsair-8gb-2x4gb-vengeance-pro

samsung-250gb-850

zalman r1 600 watt kasa

Bütce : 1500 TL ( EKRAN KARTSIZ ) ( Asus r7 240 2 gb 128 bit Ekran kartım mevcut )

Sadece knight online oynuyorum ama ilerdeki upgradelere açık olsun istiyorum çünkü şu an elimdeki pc tarihi eser olduğu için ekran kartı haricinde bir şey takamadım ki taktığım ekran kartı da sanırım tam performansıyla çalışmıyormuş diğer bileşenleri eski olduğu için ve yukarıdaki seti kendi çapımda topladım. Eksik, fazla siz daha iyi bilirsiniz. Görüşleriniz ve önerilerinizi bekliyorum, saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:

Elinizdeki bütçeyi iyi değerlendirin ve almışken Ddr4 alın derim kasadan kıstım biraz onu değiştirebilirsin yada Ssd 240 yapabilirsin marka takıntın olmasın sağlamdır.

Eki Görüntüle 140282
Elinizdeki bütçeyi iyi değerlendirin ve almışken Ddr4 alın derim kasadan kıstım biraz onu değiştirebilirsin yada Ssd 240 yapabilirsin marka takıntın olmasın sağlamdır.
teşekkürler siz daha iyi bilirsiniz tabiki yeni nesil daha mantıklı bencede pek bilgim olmadıgı için bilmiyordum açıkcası bunuda değerlendireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…