Asus R7 240 vs MSI R7 240

eneesss

Hectopat
Daha fazla  
R7 240'ı MSI mı Asus mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata daha performanslı olduğu söylenen gt640 modeli mevcut galaxy marka. Nasıldır?

Ben Asus modelini kullanıyorum gayet memnunum. Hem Asus modelinin temizlemesi daha kolay olur diye düşünüyorum.

Memnunmusun peki. Oyun performansı nasıl.

Nvidia GT serisi oyun için uygun değildir, multimedia kartlarıdır. Alabiliyorsanız en azından R7 250 alın eğer ki PSU değerleriniz yetiyorsa.

Psu yetiyor. R7 250 de fiyatı 300 Tl civarı. Aslında 220 Tl ye bir sitede buldum ddr3 modeli. Vtx marka kararsız kaldım bu nedenle. 200 Tl civarı kart arıyorum.

Q8300 işlemci ve 4gb ram var. Çok detaylı olmasasa dediğin gibi gta 5 i oynatsın istiyorum. Kartı kötüleyenleri görünce biraz soğudum. Gerçi forumda yapılan testte fena değil gibi. Bütçem kısıtlı.

Arkadaşlar alacaksanız MSI marka alın. Nette biraz araştırdım soğutma konusunda giriş kartlarında MSI daha iyimiş.

Quad altı işlemciniz varsa orta seviye kartları almaya çalışmayın. İşlemci dar boğaz oluyor. Bende de E5700 + R7 240 var. OC yapmadan işlemci darboğaz oluyordu çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…