Asus R7 250 DDR3 Çözünürlük Sorunu

CEM GENÇ

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2017
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün bilgisayarıma Asus R7 250 DDR3 2 GB ekran kartını taktım. Kart çalışıyor driver güncellemesinide yaptım ancak hangi oyuna girersem gireyim 1920x1080 çözünürlük sunuyor ve oyundaki çözünürlüğü düşürdüğüm zaman ekranda uyarı hatası kalıyor ayrıca ekran sola doğru kayıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Aynı hatayı bilgisayar açılırkende uyarı olarak veriyor.
 
Bende de oluyor full HD ayarı dışında bi ayar olduğun da ekran kartından değil monitör den geliyor o uyarı otomatik ayar düğmesine basıyorum monitör den kendi ayarını güncelliyor o uyarı kalkıyor ekran dan
 
Onboard ekran kartı kullanırken bir sıkıntım yoktu. Asus R7 250 kullanmaya başladıktan sonra bu hatayı veriyor. Ancak şu anda bir problem teşkil etmiyor benim için 1 dk içerisinde ekrandan gidiyor hata :)
 
ben bir zamanlar onboard kullanırken benimde başıma gelmişti ekran titriyor, görüntü sağa sola kayıyo ve bazen görüntü gidip gelmiyo ama VGA kablosunu değiştirince sorun ortadan kalktı eğer fazladan bir VGA veyaz HDMI kablosu varsa bi deneyin derim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı