Asus R7 265 için PSU

shankssann

Megapat
Arkadaşlar elimde resimde ki PSU var. Geçen gün topladığım sisteme ekran kartı almak istiyorum bir yerden buldum ikinci el 260 TL'ye üstte yazdığım modeli. Acaba bu PSU ile sorun çıkarır mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param yok hocam param. Ya o kartı alıp bu şekilde kullanacağım. Yada Power alıp kartı almayacağım. Birşey daha var r7 250 de alabilirim çok bir performans farkı olmazsa eğer. O zaman hem Power ı hem 250 yi alabilirim.

R7 250 yükteyken 150W çekiyor. Sistemin geri kalanını saymadım bile. Bunu göz önünde bulundurarak bu PSU'nun değişmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Şunu da ekleyeyim, günlük light kullanımda yetebilir ancak yüke bindiği zaman bum olur.

Peki hocam çok teşekkür ederim. Sistemi geçen hafta toplamıştım ekran kartsız. Power almamıştım bu ay Power alayım gelecek ay da kart alırım artık. Çok sağolun arkadaşlar ilginiz için. İyi forumlar.
Arkadaşlar biraz geç oldu ama dek geldi. Bu PSU ile konuyu açtığım günden itibaren. GTX 1060 6 GB, R7 250, GTX 750 Ti ve 770 kullandım. Sıkıntısız bilginiz olsun. En ufak bir problem olmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…