Önay Bilgen Hectopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #1 İyi günler arkadaşlar Asus r7 370 ekran kartımın tek fanı boşta tam devirde dönüyor. Ancak diğer fan dönmüyor ve msı after burnerla kontrol edilmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. @Recep Baltaş Abi lütfen yardım et.
İyi günler arkadaşlar Asus r7 370 ekran kartımın tek fanı boşta tam devirde dönüyor. Ancak diğer fan dönmüyor ve msı after burnerla kontrol edilmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. @Recep Baltaş Abi lütfen yardım et.
KS KS Önay Bilgen Hectopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #11 Herhangi bir şekilde karta ellemedim bile bir sorun çıkmaz demi. Akşam yatarken normaldi sabah kalktım bu sorunla karşılaştım. Artı 0 Eksi
Herhangi bir şekilde karta ellemedim bile bir sorun çıkmaz demi. Akşam yatarken normaldi sabah kalktım bu sorunla karşılaştım.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #12 Sorun çıkmaz merak etme. Garantiye yolla oradaki arkadaşlar sorunu halleder (umarım). Artı 0 Eksi