Asus R751LN Realtek Network Controller Bulunamadı Hatası

DHandsome

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Frontend Devloper
Merhaba arkadaşlar, 3-4 senedir kullandığım Asus R751L serisi (yurt dışı cihaz) mevcuttur. Cihazın bataryası ömrünü tamamladığından bataryayı değiştirmek istedim kasayı açtım bataryayı değiştirdim hazır açmışken elimde 240 GB SSD(Kingston) disk mevcuttu, onu da taktım. Cihazı toplayıp kapatarak bilgisayara Windows 10 Enterpirse işletim sistemini kurdum ve tüm driverleri yükledim ama ethernet driverini bir türlü yükleyemedim. Driveri yüklemeye çalıştığımda "Realtek Network Controller Bulunamadı. Derin uyku modu etkinse lütfen kabloyu takınız." Uyarı alıyorum. Her şeyi denedim, bir türlü olmadı. Aygıt yöneticisinde driver gözükmüyor ama Program ekle/kaldır'da görünüyor. BIOS güncellemesi de denedim olmadı. Recep arkadaşın söylediği aşağıdaki adımları da yaptım olmadı. Farklı önerisi olan var mı acaba? Cihazı şu an harici USB ethernet ile kullanıyorum. Wi-Fi, Bluetooth vs. bunları da görüyor, driverleri güncel durumdadır.
Kod:
netsh int ip reset reset.txt
netsh winsock reset
netsh advfirewall reset
Konu günceldir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…