Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar anakartım LGA 1156 soket işlemci destekliyor. 150-200 TL arasına ekran kartıma darboğaz yaptırmayacak 2.el bir işlemci var mıdır? Bu arada anakartım bu:
Bu anakarta bir de iki tane 4 GB'lık RAM alacağım ne önerirsiniz ucuz olarak?
Bulamadım öyle 870 ya da 860 2.el olan başka var mı bildiğiniz ya da bulup atabileceğiniz?
Arkadaşlar Gigabyte-H81M-S2PV rev 3.0 anakart ve i3-4170 işlemci aldım ve R9 270 kullanıyorum. İleride i7-4790K+GTX 1060 Ti falan kombo yapacağım. Eğer bu konuyu gördüyseniz satın anakart ve işlemcinizi yeni bir sisteme geçin. Daha güncel olan bir sisteme yani.
i7-4790K aldım beyler süper işlemci. Eğer yeni sisteme geçmek istemiyorsanız sizde öyle alabilirsiniz hala iyi bir işlemciymiş araştırmalarıma göre.
RX 590 8 GB aldım her oyunu oynatıyor bir şekilde 60 FPS düşük ayarda olsa yani. Siz ama 1650 super falan alın ya da 1070,1080 Ti alın bunlarla uğraşmayın Wattman hatası yüzünden canım çıktı.
Wattman hatası PSU`dan yani güç kaynağından çıktı. Yeterli güç gitmediği için kapanıyormuş direk. Değiştirince çözüldü. 1 yıla yaklaştı alalı bu arada yazmayı unuttum okuyan varsa sheeeesh