ASUS - R9 270X DirectCU II ekran kartı kaç yıl götürür?

Kimse kaç yıl götürür bilemez. Bir oyun çıkar GTX780 Ti bile diz çöküp tövbe ister.

Evet haklısın benim sormak istediğim kartın oyunları kaç yıl orta ve ultra ayarlarda oynatabileceğidir. Yoksa elektronik aletler birazda sanş işidir. Bu arada bu kart yerine başka önerisi olan varmı?

Bir sorum olacak.. R9 270X DirectCU II modeliyle R9 270X DirectCU II TOP modeli arasındaki fiyat farkı neden kaynaklanıyor ? Hangisini önerirsiniz ?[h=1][/h]

Anladım.. Bir arkadaş top modelini almayın diye yazmıştı da, aklıma takılmıştı. Teşekkür ederim.

Mesela bana göre 5 yıl götürür çünkü Low ayarlard da oynarım. Ama başkasını 1 yıl götürür çünkü o hep High ayarlarda oynamak ister.

Arasındaki fiyat farkı birinin hız aşırtılmış olması ve daha kaliteli malzemeler kullanılması. Top modeli gerçekten çok iyi oluyor.

Dostum TOP modelinin espirisi, kullanılan GPU'nun O.C edilebilme kapasitesinin yüksek olmasıdır. Kullanılan bileşenlerin kalitesi arasında fark var mı bilmiyorum ama en önemli sebep test edilmiş GPU'lar içerisinde en çok O.C edilebilenleri, ASUS GTX XXX TOP, ASUS HD XXXX TOP diye satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…