C cagri0606 Hectopat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Meslek Polis Memuru 11 Nisan 2015 #11 eah dedi: bios ayarlarına giriyim yani öylemi sonra sıfırlıyım ekranı onboarda bağlıcam Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde yapıp save ledikten sonra, ekran kartı çıkışına bağlayın
eah dedi: bios ayarlarına giriyim yani öylemi sonra sıfırlıyım ekranı onboarda bağlıcam Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde yapıp save ledikten sonra, ekran kartı çıkışına bağlayın
eah Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #12 tmm oyle yapıyım ozaman
C cagri0606 Hectopat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Meslek Polis Memuru 11 Nisan 2015 #13 eah dedi: tmm oyle yapıyım ozaman Genişletmek için tıkla... Eğer sonuç elde edemezsen önceki driverları silip deneyiniz.
eah dedi: tmm oyle yapıyım ozaman Genişletmek için tıkla... Eğer sonuç elde edemezsen önceki driverları silip deneyiniz.
eah Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #14 daha eski driver yok arkadaşlar hiç bir türlü olmuyor ekran kartını birisinden satın aldım bozuk olduğundan şüpelenmeye başladım değiştircem ona göre
daha eski driver yok arkadaşlar hiç bir türlü olmuyor ekran kartını birisinden satın aldım bozuk olduğundan şüpelenmeye başladım değiştircem ona göre
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 12 Nisan 2015 #15 Bence satın aldığınız kişi ile irtabata geçin ve eğer aynı şehirde oturuyorsanız onun PC' sin de denettirin derim.
Bence satın aldığınız kişi ile irtabata geçin ve eğer aynı şehirde oturuyorsanız onun PC' sin de denettirin derim.
eah Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #16 evet bende öyle yapmayı düşünüyordum kabul etti zaten yarın gitcem