xSavoury Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bozulmalar oluyor. Eskiden AMD Phenom x4 vardı. 955 sorun yoktu. i3 530 takdım ondan olabılır mı ? Veya driverden olabılır mı ? Konuya hakim birileri yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2015
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bozulmalar oluyor. Eskiden AMD Phenom x4 vardı. 955 sorun yoktu. i3 530 takdım ondan olabılır mı ? Veya driverden olabılır mı ? Konuya hakim birileri yardım edebilir mi?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2015 #2 Phenom X4'ü geri tak. İ3 530, o işlemciyi besleyemez. Artı 0 Eksi
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 5 Aralık 2015 #3 Deneyebiliyorsan başka bir sistemde dene kartı. Aynı sorun varsa GPU veya belleklerde sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Deneyebiliyorsan başka bir sistemde dene kartı. Aynı sorun varsa GPU veya belleklerde sorun olabilir.