Asus R9 280X ile kartla karşılaştığınız sorunlar var mı?

Daha fazla  
Meslek
.
İyi geceler arkadaşlar...
Asus R9 280X kullanıcıları vardır illa ki, bu kartla karşılaştığınız sorunlar var mı?
Bazı azımsanmayacak sayıdaki kullanıcılar şu gibi durumlardan bahsediyor:
"Ekran göz kırpar gibi gidip geliyor, tarayıcılarda kesik kesik görüntüler oluyor. "

Kullanıcıların yorumu nedir?

Ben kullanmıyorum ama o tarz sorunları yaşayanların ya ekrankartları bozuktur ya da driverlerini güncel tutmamışlardır. Amd kusurlu malı satışa çıkarmaz. Çıkarsa bile kusurlarını kapatır(ör r9 290 [x yok]), sorun yaşamassın. Yani gönül rahatlığıyla alabilirsin kardeşim.

Başka bir konuda da yazmıştım. Geçen hafta R9280X TOP modelini almıştım ve oyunlarda siyah çizgiler parlamalar kısacası ne ararsan vardı. Kartı başka kasada da denedim ve sonuç aynıydı. GTX770 ile değiştirdim sonradan. Bana bozuğu denk gelmiş olabilir. Hepsi bozuk çıkmaz sonuçta. Karar senin.

Teknoloji tamamen şans işidir. Benim şu ana kadar aldığım bütün ekranakrtları bozuk çıktı. En son aldığım gtx 770'in sol fanı arızalı çıkmıştı. Yani bu ekrankartı dandik, bu sağlam diye bir terim yok bence. Şans işi tamamen :)

Teknoloji tamamen şans işidir. Benim şu ana kadar aldığım bütün ekranakrtları bozuk çıktı. En son aldığım gtx 770'in sol fanı arızalı çıkmıştı. Yani bu ekrankartı dandik, bu sağlam diye bir terim yok bence. Şans işi tamamen :)
Şans işi olduğuna bende katılıyorum. Bozuğu bize denk geldi çokta isteyerek almıştım ama sorun çıkınca aynısından almadım tekrar.

Şans işi olduğuna bende katılıyorum. Bozuğu bize denk geldi çokta isteyerek almıştım ama sorun çıkınca aynısından almadım tekrar.

Evet, problemsiz olarak bildiğim Asus GTX 760 bana şarkı söylüyordu resmen :) O nasıl cızırtıdır...
Yenisini takacaklar gelmesini bekliyorum, bugün gelebilir hatta. O kartta da sıkıntı çıkarsa bütçeyi biraz zorlayıp Asus R9 280X alayım dedim ama onda da garip sıkıntılar duyunca korktum açıkçası...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı