T tonyjaa321 Ziyaretçi 11 Haziran 2015 #1 AMD FX 8370E işlemci. 8 GB 1600 MHz ram. Asus R9 280X 3 GB 384 Bit ekran kartı. Windows 8.1 Pro. Varsayılan ayarlarda 45 FPS anca alıyorum ve arada 35 civarı oluyor hiç akıcı olmuyor yani ama bu videoda ekran kartı benimkinden biraz düşük R9 280 modeli kullanılmış benden daha fazla FPS alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AMD FX 8370E işlemci. 8 GB 1600 MHz ram. Asus R9 280X 3 GB 384 Bit ekran kartı. Windows 8.1 Pro. Varsayılan ayarlarda 45 FPS anca alıyorum ve arada 35 civarı oluyor hiç akıcı olmuyor yani ama bu videoda ekran kartı benimkinden biraz düşük R9 280 modeli kullanılmış benden daha fazla FPS alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Temmuz 2015 #81 Kasa dışına çıkar parçaları ve öyle test et dedim Artı 0 Eksi
KS KS T tonyjaa321 Ziyaretçi 12 Temmuz 2015 #82 Recep Baltaş dedi: Kasa dışına çıkar parçaları ve öyle test et dedim Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş abi sorunun nedeni belli oldu galiba şu konuya bakar mısın. Voltaj dengesizliğinden dolayı oyunlarda FPS düşüklüğü | Sayfa 2 | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Kasa dışına çıkar parçaları ve öyle test et dedim Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş abi sorunun nedeni belli oldu galiba şu konuya bakar mısın. Voltaj dengesizliğinden dolayı oyunlarda FPS düşüklüğü | Sayfa 2 | Technopat Sosyal